Statusoppdatering

Gold Ski / Rulleski / Langrenn / Trening

En ny sommer er definitivt på hell. Fallende blader utenfor vinduet foran meg. Stor forskjell mellom skyggepartier og solpartier på løpeturer. Vind. Det er mye som tyder på at vi er godt inne i høsten snart. Og for en sommer det har vært. Coronasommeren. Sommeren 2020.

Jeg har helt sikkert skrevet lignende på bloggen her før, men jeg er som regel ganske happy sånn rundt midten av september, og begynnelsen av oktober. Høsten er fin. Spesielt løping i skog og mark er fantastisk om høsten. Slik som denne turen jeg hadde i Sørreisa for cirka ett år siden.

Hoka Stinson ATR 6 / Løping / Trening / Runforit
Hoka Stinson ATR 6. Et skopar jeg har hatt lyst på lenge. Disse prøvde jeg såvidt i slutten av august, og en slags vurdering kommer i et innlegg snart.

Oppdatering på tingenes tilstand

Jeg tenkte nå at det var på tide å komme med en oppdatering, og ikke minst – at jeg skulle (nok en gang) puste liv i denne bloggen. Den har jo mildt sagt hatt både coronaferie og sommerferie. Men, jeg tror jeg har fått svart på de fleste henvendelser, som stort sett dreier seg om tre ting: Hoka, plantar fascitt og rulleski. Jeg skal skrive flere innlegg fremover nå, hvor jeg kommer mer inn på hver av tingene. Flere har også spurt hvordan jeg er fornøyd med tredemølla jeg kjøpte fra Reebok i våres, så det kommer det også info om.

Gold Ski / Rulleski / Langrenn / Trening
Rulleskiene blir fortsatt mye brukt. Dette bildet tok jeg for noen dager siden, da jeg testet rulleskiløypa på Konnerud i Drammen. Det ble bløtt!

Hvis jeg skal oppsummere kort her da, hvordan det ligger an – så kan jeg skrive følgende: Føttene mine er til og fra. Men, jeg tror nå (igjen) at jeg har funnet en slags løsning, som skal bringe meg tilbake til en tilstand hvor jeg kan løpe fort igjen, og kanskje også på asfalt. Eget innlegg kommer. Rulleski er fortsatt hot og gøy, og det skal jeg sikkert også skrive mer om. Når det gjelder Hoka, så har jeg fått flere par sko i stallen. Blant annet Hoka Rincon og Hoka Stinson ATR 6. Jeg har også fått mange gå-mil i turstøvlene Hoka Speedgoat Mid 2 GTX. Alt dette skal jeg skrive om. Det gjelder også Polarklokka Ignite, som vi har hatt på en aldri så liten test.

Polar Ignite / Polarklokke / Pulsklokke / Treningsklokke
Har i lang tid hatt ønske om å bytte ut Garmin med Polar. Er litt mer usikker nå, men det kommer jeg tilbake til.


Er det noe du lurer på, så ta gjerne kontakt med meg. Jeg blir også veldig glad dersom du har tilbakemeldinger på innlegg, og skriver kommentarer. Har du tips i forhold til noe av det jeg skriver om, så vil jeg gjerne høre!

God trening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *