Blir det mer blogging i 2022?

Løpeblogg / Løpetrening / Løping

JA! Det blir det!

Dette har jeg vært breial og sagt tidligere også. At «nå skal det bli mer skriving» og så videre. Men nå mener jeg det. Det er den store forskjellen. Det vil si, jeg har ment det før også, men nå sier jeg det med ovebevisning. Jeg har fått en del arbeid og oppgaver ut av verden. Livets tog kjører litt mer på skinnene sine, og dermed blir det noe enklere å prioritere ting som denne bloggen.

Hvorfor vil jeg skrive mer blogg?


Godt spørsmål! Man kan ofte lure på hvorfor folk gidder å skrive slike ting som blogg. Dele sine tanker og handlinger med vilt fremmede. Hvem er interessert, kan man gjerne spørre seg. Vel… mange! Jeg ser på statistikken min at det er mye folk her inne og leser. Jeg skal innrømme at det ikke er innlegg som dette som er mest populært. Altså, innlegg som ikke handler om noe spesifikt og treningsrelatert. Det er spesielt innleggene om skader og tredemøller som får mye besøk. Men da…. da må jeg jo skrive mer om det da. For det vil dere ha!

Først og fremst skal jeg svare dere


Det aller første jeg skal gjøre, er å besvare meldinger og kommentarer som er blitt sendt. Det skylder jeg de som har spurt. Deretter skal jeg jevnt og trutt skrive om løping og utholdenhetstrening. Og jeg skal skrive om det jeg har fokusert mye på før – skader som plantar fascitt for eksempel. Jeg har fortsatt ikke friskmeldt meg selv fra dette, men jeg er ekstremt mye bedre. La meg si 90 prosent.


Men takk for at du er her. Jeg skal skrive oftere og bedre. Jeg må benytte den tiden som blir til overs selvfølgelig, for først og fremst må jeg gjøre jobben min. Jobber som journalist i Kondis og kondis.no. Forresten… bli medlem da vel, hvis du ikke er det allerede. Vi skrives!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *