Løp med meg online – Lanseres i dag!

Som noen av dere kanskje vet, så ble jeg ansatt som journalist i magasinet Kondis for litt under et år siden. Siden den gangen har vi snakket om mange mulige prosjekter, og innovative løsninger for fremtiden. Et av prosjektene har vært online løpetrening.

Fra før av har Kondis 22 grupper spredt utover hele landet. Disse gruppene kalles Kondistreninger, og møtes minst én gang i uka for felles løpetreninger. SÅ kom pandemien, og ting ble satt på vent. Og dette med pandemien fikk oss til å tenke. Kan man møtes til løpetreninger selv om man ikke treffes fysisk? Dette er for så vidt en tanke jeg har hatt i mange år, og som jeg tidligere har testet litt her på bloggen. Men nå, nå er det på tide.

I dag, onsdag 26. januar, kjører jeg den første LIVE-økten fra vårt Kondisstudio på Ullevål stadion! Det blir forhåpentligvis den første av mange. Det skal også bygges opp et øktarkiv med løpeøkter for tredemølle, slik at du aldri mer behøver å kjede deg like mye på mølla.

Nok pjatt, for nå må jeg skifte. Om 44 minutter i skrivende stund, skal jeg holde en demonstrasjon av dette. Det sendes LIVE på kondis.no og Facebook-siden til Kondis. Og klokken 18:00 smeller startskuddet for pyramideintervall. Blir du med?

Les innlegget og se demo klokka 17:00
Her finner du dagens LIVE-premiére

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *