PS! Les også dette innlegget:
Kjøpe tredemølle? Gjør research!


En ny tredemølle er på plass, og det markerer samtidig en ny såkalt æra for denne bloggen. Ikke bare er det en ny mølle på plass altså, men føttene er mye bedre (det skal jeg definitivt komme tilbake til) og bloggen skal kjøres i gang for fullt. Nytt navn skal den få (har den allerede fått), og dette skal jeg også komme tilbake til. Det vil også skje andre ting her på bloggen, og video skal tas i bruk for fullt. Det starter allerede med dette innlegget…


VIDEO: Ny tredemølle på plass


PS! Les også dette innlegget:
Kjøpe tredemølle? Gjør research!

Jeg har i flere år skrevet blogg om treningen min. Det har gått litt i rykk og napp, og jeg har ofte følt at jeg skriver uinteressant innhold. Nå har jeg gjort om bloggen til en mer generell side om trening, og spesielt løping. Håper du setter pris på denne nettsiden. Jeg fortsetter forøvrig å blogge her på denne siden.

3 KOMMENTARER

  1. Venter spent på en endelig dom og beskrivelse over ny mælla (jeg finner den hvertfall ikke)
    Er på utkikk etter en selv, og har kikket på Adidas sin T19x.
    Så er spent på hvorfor du endte opp med Reebok 🙂

  2. Aaahh…Den har gått meg forbi 🙂
    Da skal jeg lese mere, og evt komme med mer spørsmål på den tråden 🙂
    Takker

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her