Løper du på Zwift?

PS!
Etter at jeg skrev dette innlegget, har jeg begynt å jobbe i Kondis. Der har jeg startet Kondistreninga Online, hvor det faktisk blir satt opp løpetreninger virtuelt. Sjekk ut kondistreninga.no 

……….
Nå har jeg akkurat satt meg ned på mitt kjøkkenkontor, etter en ny vellykket løpetur i den virtuelle verdenen Watopia. Først må jeg si… for en trafikk det var der i dag. Det er helt tydelig at et skummelt virus holder folk innendørs for tiden, for jeg har aldri sett det så folksomt der. Nå har ikke jeg vanket der så lenge, men allikevel. Jaja. Det er jo bare hyggelig det. Spesielt når det er mye norske flagg å se.

Løping / Tredemølle / Zwift
I dag løp jeg en del runder på 400-metersbanen. Crowded, men det var artig å se så mange løpere.

Løper du på Zwift?
Ja, det er spørsmålet. Hvordan står det til med deg og din løping? Befinner du deg også på stillehavsøya Watopia? I så fall hadde det vært veldig hyggelig om du la meg til i Companion APP. Jeg har nemlig tenkt en del på å kjøre litt «fellestrening» fremover. Det hadde jo vært ganske ålreit. Jeg er, om jeg får være ærlig (og det får jeg jo på min egen blogg) egentlig en fyr som liker å løpe aleine. Eller med dama. Jeg har ikke noe godt svar på hvorfor, det er nok bare fordi – sånn har det alltid vært. Men… i Zwift tror jeg det hadde vært litt artig å være en gjeng som trente sammen nå og da.

Derfor tenkte jeg å begynne samlingen av en liten løpegjeng som bruker Zwift. Så kan jeg fra tid til annen arrangere såkalte Meet-ups, hvor vi enten kjører en tur i jevnt tempo, eller klinker til med en intervalløkt. Jeg tenkte jeg skulle lage en maillingliste for denne gjengen også i så fall, slik at jeg har en oversikt over hvem som er interessert i å være med på slike økter. Så… hvis du finner fram til sidekolonnen her på bloggen (eller scrolle rnedover, hvis du er på mobil), så finner du et enkelt skjema hvor du legger inn eposten din, og klikker send. Da lagrer jeg den her hos meg, så mailer jeg når det skjer noe mer på Zwift-fronten. Litt artig? Eller?


Artig å løpe med andre i Zwift. Her er det en haug av folk jeg ikke aner hvem er. Er sannsynligvis enda morsommere hvis vi er en norsk gjeng, som kan «skravle» litt underveis (?)

Status på føtter og plantar fascitt
Tenkte jeg skulle skrive et nytt innlegg ganske snart, fordi det har skjedd en del ting rundt denne plantar fascitt-skaden min. Det kommer i eget innlegg, for jeg ser at det er stor interesse for alle innleggene jeg har, som dreier seg om denne skaden, om Hoka-sko – eller kanskje aller helst, kombinasjonen av de to. Eget innlegg kommer snart, for nå tar jeg opp både blogging og løping igjen.

Håper du joiner på Zwift! 🙂 


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *