Halvmaraton på søndag og 15.5 kilometer i går. Kjenner på beina at de ikke er veldig godt vant med den type distanser for tiden. Det var derfor med blytunge bein jeg la i vei inn mot Sognsvann i dag. Formen var ganske så skrall helt fra starten, og ble bare verre. Og, etter seks kilometer sa jeg faktisk ifra til samboeren min, at jeg ble nødt til å gi meg. Men… jeg fortsatt litt til, og plutselig kvikna jeg til igjen.

Tung rolig løpetur rundt Sognsvann / Løping / Trening

Så ble det faktisk ti kilometer ut av det til slutt, noe som var veldig bra. Og ikke bare det. Jeg fikk til og med registrert ny kondisjon. VO2 Max gikk fra 54 til 55, og altså ny rekord. Det var ikke verst på en ganske dårlig treningsdag.

Ellers er det ikke så mye å melde om dagens økt. For de som lurer på åssen forholdene er oppe ved Sognsvann for tiden så kan jeg melde om at det nå har tørket opp på grusveien rundt vannet, og grusveien fra vannet og bort bort mot Kringsjå. Veien som ligger et hakk ovenfor (mot Lynhytta osv.), er derimot rimelig snø- og isdekket enda.

Tung rolig løpetur rundt Sognsvann / Løping / Trening

Tall og sånt
Distanse: 10 km
Tid: 55:35
Starttid: 15:15
Snitt-temperatur: 12 grader
Stigning: 72 meter
Terreng: Grusvei

Hjerte/Puls
Gjennomsnittspuls: 146 (72 %)
Makspuls: 159 (78 %)
Sone 1: 25:34
Sone 2: 29:44 (!)
Sone 3: –
Sone 4: –
Sone 5: –
Tung rolig løpetur rundt Sognsvann / Løping / Trening
Tung rolig løpetur rundt Sognsvann / Løping / Trening

Jeg har i flere år skrevet blogg om treningen min. Det har gått litt i rykk og napp, og jeg har ofte følt at jeg skriver uinteressant innhold. Nå har jeg gjort om bloggen til en mer generell side om trening, og spesielt løping. Håper du setter pris på denne nettsiden. Jeg fortsetter forøvrig å blogge her på denne siden.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her