Søndagstur i Maridalen og NordmarkaSøndag 11. februar, og alt duket for en tur i marka med ski på beina. Lett snøvær i morgentimene, og masse nysnø i løpet av den siste natta. For en vinter vi har hatt i år! Digger det. Ja, selvfølgelig kan det bli litt mye snø innimellom faktisk, men heller det altså – enn grønngule og råtne gressplener. Hurra for vintern!


Søndagstur i Maridalen og Nordmarka / Låkeberget / Hammeren / Skar / Øyungen / Langrenn / Skitur / Skarselva


Søndagstur i søndagsturfart
Jeg hadde ikke tenkt til å gå noe superrace i dag, til tross for at Simen Hegstad Krügers innsats i Sør-Korea, satt langt framme i pannebrasken. Jeg hadde jo treningsfri dag i går, men allikevel var kroppen ganske mør. Det skulle vise seg at den ble enda mer banket etter denne økta.


Kjørte først til Hammeren, for å starte derfra – men der var det null parkeringsplasser å oppdrive. Dro derfor tilbake igjen til Låkeberget i stedet. Helt greit det. Terrenget fra Låkeberget og bort til Hammeren er perfekt til staketrening.


Søndagstur i Maridalen og Nordmarka / Låkeberget / Hammeren / Skar / Øyungen / Langrenn / Skitur


Som nevnt. Mye folk ute og gikk i dag, så jeg er glad jeg ikke hadde bestemt meg for noe råkjør. Men pulsen ble jo ganske høy allikevel da. Skigåing er skigåing liksom. Jeg stoppet mange ganger, gikk kjempesakte i de fleste motbakker, men så dro jeg til litt her og der. Det ble nesten litt fartslek ut av det. Hadde til slutt tilbragt over et kvarter i sone 3, og det rimer jo ikke helt med «Rolig langtur» da, men men.


Totalt ble det 16.5 km i dag. Digget denne løypa, sånn bortsett fra at den krever 3-4 gåinger med skia i hendene (veikryssinger), men det går bra. Kanskje jeg gyver løs på den på nytt, en av dagene den kommende uka.


Søndagstur i Maridalen og Nordmarka / Låkeberget / Hammeren / Skar / Øyungen / Langrenn / Skitur


Søndagstur i Maridalen og Nordmarka / Låkeberget / Hammeren / Skar / Øyungen / Langrenn / Skitur / Kart 

Tall og sånt
Distanse: 16.50 km
Tid: 1:42:41
Start: 11:47
Stigning: 295 meter


HF-tall
Gjennomsnittspuls: 150 (73 %)
Makspuls: 178 (87 %)


Sone 1: 23:16
Sone 2: 50:26
Sone 3: 17:18
Sone 4: –
Sone 5: –


Søndagstur i Maridalen og Nordmarka / Låkeberget / Hammeren / Skar / Øyungen / Langrenn / Skitur / Pulsgrafikk
Lett å se hvor nedoverbakkene på slutten var 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *