Søndag 11. februar, og alt duket for en tur i marka med ski på beina. Lett snøvær i morgentimene, og masse nysnø i løpet av den siste natta. For en vinter vi har hatt i år! Digger det. Ja, selvfølgelig kan det bli litt mye snø innimellom faktisk, men heller det altså – enn grønngule og råtne gressplener. Hurra for vintern!


Søndagstur i Maridalen og Nordmarka / Låkeberget / Hammeren / Skar / Øyungen / Langrenn / Skitur / Skarselva


Søndagstur i søndagsturfart
Jeg hadde ikke tenkt til å gå noe superrace i dag, til tross for at Simen Hegstad Krügers innsats i Sør-Korea, satt langt framme i pannebrasken. Jeg hadde jo treningsfri dag i går, men allikevel var kroppen ganske mør. Det skulle vise seg at den ble enda mer banket etter denne økta.


Kjørte først til Hammeren, for å starte derfra – men der var det null parkeringsplasser å oppdrive. Dro derfor tilbake igjen til Låkeberget i stedet. Helt greit det. Terrenget fra Låkeberget og bort til Hammeren er perfekt til staketrening.


Søndagstur i Maridalen og Nordmarka / Låkeberget / Hammeren / Skar / Øyungen / Langrenn / Skitur


Som nevnt. Mye folk ute og gikk i dag, så jeg er glad jeg ikke hadde bestemt meg for noe råkjør. Men pulsen ble jo ganske høy allikevel da. Skigåing er skigåing liksom. Jeg stoppet mange ganger, gikk kjempesakte i de fleste motbakker, men så dro jeg til litt her og der. Det ble nesten litt fartslek ut av det. Hadde til slutt tilbragt over et kvarter i sone 3, og det rimer jo ikke helt med «Rolig langtur» da, men men.


Totalt ble det 16.5 km i dag. Digget denne løypa, sånn bortsett fra at den krever 3-4 gåinger med skia i hendene (veikryssinger), men det går bra. Kanskje jeg gyver løs på den på nytt, en av dagene den kommende uka.


Søndagstur i Maridalen og Nordmarka / Låkeberget / Hammeren / Skar / Øyungen / Langrenn / Skitur


Søndagstur i Maridalen og Nordmarka / Låkeberget / Hammeren / Skar / Øyungen / Langrenn / Skitur / Kart 

Tall og sånt
Distanse: 16.50 km
Tid: 1:42:41
Start: 11:47
Stigning: 295 meter


HF-tall
Gjennomsnittspuls: 150 (73 %)
Makspuls: 178 (87 %)


Sone 1: 23:16
Sone 2: 50:26
Sone 3: 17:18
Sone 4: –
Sone 5: –


Søndagstur i Maridalen og Nordmarka / Låkeberget / Hammeren / Skar / Øyungen / Langrenn / Skitur / Pulsgrafikk
Lett å se hvor nedoverbakkene på slutten var 

Jeg har i flere år skrevet blogg om treningen min. Det har gått litt i rykk og napp, og jeg har ofte følt at jeg skriver uinteressant innhold. Nå har jeg gjort om bloggen til en mer generell side om trening, og spesielt løping. Håper du setter pris på denne nettsiden. Jeg fortsetter forøvrig å blogge her på denne siden.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her