Jeg må kjøpe meg et par skøyteski

Når jeg skriver dette, er det lørdag kveld. Digg med lørdag, og jeg må innrømme – akkurat i dag føltes det godt å ha innvilget treningsfri også. Gårsdagens skitur, langintervall og styrkeøkt – sitter litt igjen i skrotten i dag. Men, da jeg så ut av vinduet og oppdaget den eventyraktige snøen som dalte ned, så angret jeg forsåvidt allikevel. Men det kommer en dag i morgen også.


Skitur / Nordmarka / Bjørnsjøen / Trimtex / Vinter
Nydelig tur til Kikut i februar 2017. I morgen blir det snø i stedet for sol. Gjør ingenting.


OL er i gang
Ja, nå har ballet startet i Sør-Korea! Jeg var selvfølgelig oppe klokka åtte i dag tidlig, for å følge jentenes skiathlon. Også måtte jeg rigge opp litt utstyr. Skirenn uten Jann Post og Torgeir Bjørn er triste greier, så jeg måtte finne en høyttaler jeg kunne plassere foran TVen, slik at jeg kunne streame lyden fra radio. Fungerte utmerket! (Litt forsinkelse ble det, men da pauset jeg bare TVen i noen sekunder, slik at det ble sync).


Merkelig tamt av Weng og Flugstad Østberg i dag. Og det merkeligste var kanskje intervjuet med Weng i etterkant. Det var visst ikke så farlig at det gikk skeis (?) Virket nesten som om hun var lei OL allerede. Jaja. I morra er det tid for Klæboshow igjen. Jeg er vanvittig spent, men må innrømme at jeg tror Dario Cologna tar det hjem.


Jeg må kjøpe meg skøyteski
Ja, det var det innlegget skulle handle om. Jeg MÅ få kjøpt meg et par ski til skøyting. I går testet jeg jo løypa fra Hammeren mot Skar i Maridalen, og der var det perfekte skøyteforhold. Jeg har flydd mine 15 år gamle Madshus-ski til Nord-Norge, så jeg sitter kun igjen med et par felleski til klassisk bruk her i Oslo. Så… hvis du kommer over et kjempetilbud på skøyteskipakke, så si gjerne i fra 🙂


Er også interessert i tips rundt rulleski også forresten. Skal prøve å få mange mil på hjul denne sommeren, men mine rollerblades er for utrygge nedover.


Reinelv / Reinvatnet / Langrenn / Skitur / Fristil / Skate / Staking / Trening / Treningsøkt / Polar / Natur / Madshus
Mine gamle «Thomas Alsgaard»-ski har blitt relokalisert til Nord-Norge


Råd vedrørende ski og merker mottas med takk, og det samme gjelder tips om fine løyper for skøyting. WC-løypa i Holmenkollen har jo bra standard, men den er ikke akkurat laget for meg.


Håper du har en fin dag. I morgen skal jeg som sagt se skiathlon fra OL, deretter skal jeg ut i Nordmarka for en langtur. Tror nesten jeg må gi Hammeren et nytt forsøk som utgangspunkt. Kanskje jeg kommer meg helt til Bjørnholt? Tror kanskje det vil bli laget en liten film i morgen også jeg.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *