Søndagsskitur på en mandag

En ny uke er i gang, og jeg håper den har startet bra for deg?! Vi våknet til overskyet vær her i Oslo. Så var det plutselig blå himmel. Noen timer seinere feide det en ultra-lokal snøstorm over deler av byen, før det igjen ble helt knallblått der oppe. Og det var da vi dro på skitur.
Søndagsskitur på en mandag
Det eneste kjedelige med å ta en rolig skitur på en mandag i Oslo-marka, er at de fleste av serveringsstuene er stengt. I dag hadde vi egentlig lyst på en langtur inn til Kikutstua, men ettersom det er stengt der inne, og vi ikke ville få kjøpt de fantastisk deilige vaflene, så lot vi være. I stedet dro vi til min nye favorittløype, rundt Dausjøen i Maridalen – og tok tre runder der.
Staketur rundt Dausjøen med Rosie / Langrenn / Trening / Skitur
Helt nydelig i Nordmarka nå for tiden
Treningsbelastningen min de siste syv dager, var jo helt oppunder maks etter siste økt i går. Derfor har jeg bestemt at inneværende uke, skal bli en litt bedagelig en. Foten min begynner å bli ganske mye bedre, og på kortintervallen i går formiddag, kjente jeg ingenting til skaden. Veldig lett å kjøre på med for mye trening nå da, og få tilbakeslag. I stedet satser jeg på rolige økter, og heller noe mer mengde (i form av lengre distanser, ikke treningsdager).
Samboeren er tilbake etter nesten en uke i Nord-Norge, så i dag fikk jeg turfølge. Vi gikk i veldig langsomt tempo så og si hele veien, med unntak av litt mer intens staking de siste bakkene opp mot bilen. Ble litt stopping innimellom også i dag. For å ta bilder, og for å spise medbragt havrebar.
Kroppen føltes ganske grei i dag, men jeg kjenner på skulderen, at det har blitt litt mye staking på ski de siste fire dagene. Tror jeg får ty til løpemølla i morgen og onsdag. Er også usedvanlig trøtt i dag, og har akkurat tatt en timeout på sofaen.
Klarte forøvrig å reise helt opp til parkeringa, klargjøre ski og alt – før jeg fant ut at jeg hadde glemt skistøvlene hjemme. Ble sånn passe misfornøyd, og fikk 45 minutter ekstra i bil.
Staketur rundt Dausjøen med Rosie / Langrenn / Trening / Skitur
Tror min drømmebolig ligger her, like ved Dausjøen. Tenk å få bo her. Midt i skauen, allikevel 17 minutter fra Oslo sentrum
Tall og sånt
Distanse: 12 km
Tid: 1:22:46
Starttid: 16:42
Stigning: 144 meter
HF-tall
Gjennomsnittspuls: 126 (62 %) ?
Makspuls: 169 (83 %)
Sone 1: 47:33
Sone 2: 06:10
Sone 3: 00:30
Sone 4: –
Sone 5: –
Aerob treningseffekt: 1.9 [sg_popup id=»5″ event=»hover»]  ℹ️[/sg_popup]
Anaerob treningseffekt: 0.3 [sg_popup id=»6″ event=»hover»]  ℹ️[/sg_popup]
Staketur rundt Dausjøen med Rosie / Langrenn / Trening / Skitur / Puls
Ganske lav puls gjennom økta i dag. Gikk på med litt mer trøkk i stakinga de siste bakkene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *