Nok en dag går mot kveld, og nok en gang har jeg løpt meg igjennom 10 kilometer. Det ble tre dager på rad med samme distanse. Men i dag fikk jeg lurt samboeren med på litt høyere tempo midtveis. Løp vel i hvertfall 3-4 kilometer i cirka 4:40-fart, så da ble det bra. Har bestemt meg for at jeg (på grunn av vond fot), fortsatt skal trene mye de nærmeste ukene, som planlagt, men at jeg skal holde igjen en del på intensiteten. Kanskje også droppe å kjøre turer opp mot 20 km, som jeg begynte med i forrige uke.

Fint rundt Sognsvann
Jeg må innrømme at Sognsvann kan være ganske kjedelig. Mye folk. Samma runden igjen og igjen. Men, samtidig er det jo ganske fint der. I hvertfall når man bor her i Oslo sentrum.

10-kilometeren i dag gikk nærmest problemfritt, hva foten angår – og da er jeg alt i alt veldig fornøyd. I morgen stikker jeg en tur til Fredrikstad, og satser på å få meg 10-12 kilometer i jevn og middels høy fart i skauen. Kanskje lavt sone 3. Det må da kroppen tåle?!? Fint å få årets første tur på stier. Bra for styrking av alle små muskler og sener i føttene.

Sognsvann rundt med litt tempo / Løping / Trening
Rosie I full strekk. Litt mykere enn meg sjøl.

Tall og sånt
Distanse: 10 km
Tid: 51:27
Starttid: 14:41
Snitt-temperatur: 13 grader
Stigning: 54 meter
Terreng: Grusvei

Hjerte/Puls
Gjennomsnittspuls: 154 (75 %)
Makspuls: 172 (84 %)
Sone 1: 9:49
Sone 2: 39:46
Sone 3: 1:35
Sone 4: –
Sone 5: –
Sognsvann rundt med litt tempo / Løping / Trening
Dro opp farta litt utover i økta i dag. Det føltes fint!
Sognsvann rundt med litt tempo / Løping / Trening
Fint å ha muligheter for å løpe i skog og mark, selv om man bor i byen

Jeg har i flere år skrevet blogg om treningen min. Det har gått litt i rykk og napp, og jeg har ofte følt at jeg skriver uinteressant innhold. Nå har jeg gjort om bloggen til en mer generell side om trening, og spesielt løping. Håper du setter pris på denne nettsiden. Jeg fortsetter forøvrig å blogge her på denne siden.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her