Røntgen av foten og ny løpetur

Begivenhetsrik dag for meg i dag. Sånn cirka. Startet med vekkerklokka på 07.00, noe som er ganske uvanlig tidlig for meg. Jeg skulle nemlig på Unilabs for å ta bilde (igjen) av den vonde foten min. Gjorde det i fjor sommer også, men fant ingenting. Følte at det ble tatt for få bilder den gangen, så jeg ville prøve på nytt. Men neida… det ekke noe galt med foten. Eller jo… det er det jo – men det har ikke med ødelagt beinvev å gjøre.
Og det er jo bra
… for jeg vil jo nødig bli benket i flere måneder på grunn av en begynnende stressfraktur eller noe sånt ulumsk. Men jeg blir jo grådig nysgjerrig på hva som faktisk feiler den foten der nede. Kan en gammal plantar fascitt gjøre så mye ugang? Nok om det, for denne hælen har jeg skrevet nok om i det siste.
Løpetur i dag også.
Det ble det. Også på asfalt til og med. Men jeg løp kun runder i området her hvor jeg bor. Eller «Vi». Vi var to på løping i dag også. Vi har en runde som er litt over en kilometer, og en runde som er nesten to. Til sammen ble det 10 kilometer i dag. Kjente ikke noe særlig til foten underveis, men kjente at det var litt slitent da vi stoppa.
Løping på Adamstuen / Løping / Trening
Valgte runder i nærområdet, i tilfelle foten skulle tvinge fram en tidlig resignasjon.
Det blir løping i morgen også. Enten en lav sone 3 langintervall, eller en rolig 12-14 kilometer. Jeg må se an kroppen!
Tall og sånt
Distanse: 10 km
Tid: 56:04
Starttid: 18:56
Snitt-temperatur: 7 grader
Stigning: 84 meter
Terreng: Asfalt (noe grus og gress)
Hjerte/Puls
Gjennomsnittspuls: 147 (72 %)
Makspuls: 163 (80 %)
Sone 1: 23:41
Sone 2: 32:05
Sone 3: –
Sone 4: –
Sone 5: –
Løping på Adamstuen / Løping / Trening
Som vanlig altfor høy puls til at tiden på 10 km er såpass dårlig. Hm… trene, trene, trene!
Løping på Adamstuen / Løping / Trening
Det ble fint vær etterhvert, og ganske varmt med lue.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *