Rolig 10 km kveldstur på mølla

Rolig 10 km på mølla / Løping / Tredemølle

Til tross for at foten min har vært helt ute å kjøre det siste døgnet (etter den crazy siste motbakken jeg padlet på ski i går), så fikk jeg en tur på mølla i kveld. I henhold til treningsplanen. Men det ble selvfølgelig ikke helt som jeg hadde tenkt. Hadde jo satt opp at jeg skulle teste utviklingen min på en pulstest jeg sist gjorde 8. januar. Men, mitt iFit-abonnement er utgått, og da får jeg ikke hentet opp den økta på mølla igjen. Men like greit egentlig – for dette tror jeg var en dårlig dag for løping.
Rolig kveldstur på tredemølla / Løping / Trening
En dårlig dag for løping
Jeg vet ikke om det er den dårlige foten, og stivheten i ankelleddet og fotbladet, som gjør det – men jeg tror pulsen var veldig høy i dag. Etterhvert var jeg faktisk innom sone 3, med en fart på 11 km/t. Det skal jo ikke skje. Det kan være på grunn av den ene stigingsprosenten jeg hadde mølla på, fordi jeg vanligvis har løpt uten stigning, men i så fall – så skal det svært lite stigning til før pulsen min øker mye.
Jeg velger å tro at det er gårsdagens økt som sitter i mer enn jeg føler, så derfor var det like greit at jeg ikke fikk sjekket dette resultatet mot 8. januar. Hadde egentlig tenkt til å ta vare på løpsopplegget mitt fra denne økta, for å bruke som referanse ved seinere pulssjekk, men jeg får se om det er noe poeng.
Rolig kveldstur på tredemølla / Løping / Trening / Garmin
Går rolig for seg når timen nærmer seg på 10 kilometer

Hva slags økt?
Tok det rolig i dag. I hvertfall på papiret. Startet med nøyaktig 1 km på 9 km/t. Deretter 4 km på 10 km/t, før jeg avsluttet med 5 km på 11 km/t. That´s it. Ikke noe mer hokuspokus enn det. Incline på mølla var 1 prosent. Som sagt – tror pulsen var ganske høy, så formen har nok vært bedre. Foten var jo også rimelig stiv og rar fra 5 km og ut. Trodde egentlig ikke at jeg holdt i 10 km.
Tall og sånt
Distanse: 10 km
Tid: 58:04
Starttid: 21:56
Stigning: 100 meter
Underlag: Tredemølle (NordicTrack T15)
Hjerte/Puls
Gjennomsnittspuls: 149 (73 %)
Makspuls: 168 (82 %)
Sone 1: 27:19
Sone 2: 29:05
Sone 3: 0:44
Sone 4: –
Sone 5: –
Rolig kveldstur på tredemølla / Løping / Trening / Puls
Høy puls i dag ass. Deprimerende syn!
Rolig kveldstur på tredemølla / Løping / Trening
Kveldens økt. Stigning og fart

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *