Rolig 8 km på mølla

Rolig sone 1 på tredemølla / løping / Løpetrening

Halvrolig på mølla i går, og rolig på mølla i dag. Hadde mest lyst til å kjøre litt hardt i dag, men jeg tror heller det blir et par hardøkter mot slutten av uka. Kanskje både på ski og på mølla. Jeg har jo bestemt meg for at denne uka skulle bikke litt over på den harde siden.
Helt vanlig og lite spektakulær økt
Dagens økt er vel ikke av den spennende sorten tror jeg. Det må i så fall være for meget spesielt interesserte. Jeg lever stort sett etter prinsippet om at maksimalt hver tredje økt, skal være av den harde typen. Derfor er dette den andre (i rekken av to) rolige økter nå i midtuka.
Rolig tur på tredemølla / Løping / Trening / Løpesko / Mizuno
Kroppen fungerte ganske greit i dag. Mye bedre fot enn i går kveld, noe som er ganske bra – ettersom det ikke er altfor mange timer siden forrige økt. Og med tanke på hvor pussig foten var i går, så trodde jeg ikke det ble løping i dag i det hele tatt.
Starta økta med 1 kilometer på 9 km/t i dag, og løp resten (7 km) på 10 km/t. Incline 1 %. Som i går, så synes jeg pulsen er veldig høy, til at intensiteten er såpass lav, men det er nok den lille stigningen som er skylden.
Tall og sånt
Distanse: 8 km
Tid: 48:40
Starttid: 13:08
Stigning: 80 meter
Underlag: Tredemølle (NordicTrack T15)
Hjerte/Puls
Gjennomsnittspuls: 144 (71%)
Makspuls: 159 (78 %)
Sone 1: 25:03
Sone 2: 22:59
Sone 3: –
Sone 4: –
Sone 5: –
Rolig tur på tredemølla / Løping / Trening / Puls
Puls gjennom økta fra start til slutt

Rolig tur på tredemølla / Løping / Trening / Fart og stigning
Grafikk over fart og stigning

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *