På plass på Gran Canaria

Når jeg sitter og skriver dette, så befinner jeg meg i en leilighet på Anfi Beach på Gran Canaria. Verden er stor, men allikevel liten, når man kan forflytte seg fra -14 grader i Oslo, til 20 varmegrader på Gran Canaria – i løpet av få timer.
Ferie i en uke (eller to dager)
Jeg er så heldig å være på ferie her nede. Været er ikke det aller beste må jeg innrømme. Det ligger mørke og tunge skyer over området her, og prognosene for de neste dagene er så som så. Men varmt er det jo, sånn i forhold til Oslo i hvertfall.
Men hvor lenge jeg skal være her, det er ganske usikkert. Det kan faktisk hende at jeg må sette meg på flyet allerede onsdag denne uka. Forhåpentligvis kan jeg bli her til tirsdag i neste uke. Litt uvisst på jobbfronten.
Gran Canaria / Innflyging / Ferie
Digg å være på plass i varmen. Kunne gjerne trent noen økter oppe i fjellene der oppe.
Usikker treningsplanlegging denne uken
Jeg har bestemt meg for at jeg hver eneste søndag, skal sette opp treningsplan for hele kommende uke. I forhold til hvordan forrige uke var, hvordan jeg føler meg og bla bla bla. Denne uken derimot, måtte bli litt annerledes. Jeg skal absolutt trene, men jeg vet bare ikke hvordan, ettersom jeg kanskje må hjem.
Sannsynligvis blir jeg værende her, noe som betyr at det blir mye rolig løping i sone 1 og 2 de neste dagene. Skal prøve å legge inn en eller to intervaller også, men jeg må se det an litt.
Gran Canaria / Innflyging / Ferie
Passerer flyplassen før landing.
Kranglete hæl lager trøbbel igjen
De som har lest de andre innleggene her på bloggen, er kanskje allerede lei snakk om hælskaden. Men, den preger jo stort sett alt av trening og treningsplanlegging. Det er halvannet år siden det skar seg, men fortsatt sliter jeg altså med den. Fikk et lite tilbakeslag i dag, sannsynligvis noe som skyldes litt hard løping i motbakke på mølla i går. Passer dårlig ettersom de neste dagene byr på uteløping, men jeg har tro på at det går seg til.
Forøvrig – Jeg skrev jo om at gårsdagens økt var min siste med Polar M400. Det betyr at en ny klokke er tatt inn i varmen. Mer om det veldig snart. Faktisk i morra ? Da er det klart for en rolig løpeøkt her nede.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *