Morgenøkt på mølla med Birken på TV

Morgenøkt på tredemølla

Lørdag morgen og Birken på TV. Da ligger det meste til rette for en rolig løpeøkt på mølla. Kom meg litt seint i seng i går kveld, så søvnen i natt ble litt for kort. Men, jeg ville se Birken fra start – så klokka 07:45 dro jeg dyna ut i sofaen, og så halvannen time av rennet – før jeg karra meg opp på mølla og fortsatte Birken på TV der, mens jeg sjøl gikk i gang med morgenøkta.
Morgenøkt på tredemølla / Løping / Trening / Birken på TV
Klar for start! Deilig å løpe på mølla når det er idrett på TV. Tida går ganske mye raskere.

Pent og rolig – God kropp
Planen i dag var enkel: Rolig tempo hele veien, og forhåpentligvis minimum 10 kilometer. Alt kommer liksom litt an på hvordan foten oppfører seg, og gudskjelov – i dag var det ganske bra. Litt stivhet i akillesen den siste kilometeren, men sammenlignet med andre opplevelser de siste to årene, så gikk det veldig fint i dag.
Til slutt ble det 12 kilometer, og en fin og rolig økt. Hadde vært ganske digg å gå en kveldstur på ski med hodelykt i marka i kveld. Ville i så fall vært helt aleine, for folk gjør andre ting en lørdags kveld. Men, jeg tror det er lurt å la armene hvile i dag, så jeg ikke drar på meg noe betennelse og skit. Gikk jo staketur både i går og forigårs. Ville jo ha blitt en litt sein økt også, for i dag skal jeg på TV.
Avsluttet forøvrig dagens økt med et lite innslag av styrketrening. Hadde ikke noe opplegg for det (må bli flinkere til å trene styrke, spesielt bein), men kjørte bare litt situps og armhevinger.
Morgenøkt på tredemølla / Løping / Trening / Styrketrening
Situps på ball. Fine greier.

Danseoppdrag på TV
Jepp. Er over to år siden forrige TV-opptreden i dansesko nå, så det er kanskje på tide? Men det ekke rare greiene – vi snakker vel maksimalt 25 sekunder i TV-ruta tror jeg. Og når det gjelder selve dansinga, så blir det minimalt. To-tre trinn, og ut.
Avslutter en fin uke i morra
I morra avslutter jeg noe som har vært en fin treningsuke. Har gjennomført økter hver dag, og planen om å kjøre litt halvhardt, har holdt ganske greit. Ønsker å avslutte uka med en kortintervalløkt i morra, og håper at den også går bra. Satser på 45/15-intervall i sone 3.
Morgenøkt på tredemølla / Løping / Trening / Garmin Forerunner 935

Tall og sånt

Distanse: 12 km
Tid: 1:10:47
Starttid: 09:36
Stigning: 0 meter
Underlag: Tredemølle (NordicTrack T15)
Hjerte/Puls
Gjennomsnittspuls: 144 (71%)
Makspuls: 154 (75 %)
Sone 1: 33:21
Sone 2: 36:23
Sone 3: –
Sone 4: –
Sone 5: –
Morgenøkt på tredemølla / Løping / Trening / Puls
Morgenøkt på tredemølla / Løping / Trening / Styrketrening

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *