Dagens 2. økt – Danse på TV

Var tidlig oppe i dag og løp en rolig mølletur mens jeg så Andreas Nygaard og Team Santander knuse all motstand i Birken. Nå nærmer det seg dagens andre økt: Dansing på TV.
Hæ?
Ja… danse litt. På TV. Det er god trening det også. Men OK… jeg skal være ærlig – den dansen jeg skal gjøre i kveld er ikke nok til å kvalifisere til treningsøkt altså. Ikke er det intensivt nok til å få opp pulsen, og ikke er det lenge nok. Faktisk bare 25 sekunder. Har litt lyst til å bruke pulsklokka i nummeret, for å se hva slags puls man faktisk har. Skal se om jeg klarer å hjemme den under den hvite skjorta.
Ikke første gang
Nei, dette er ikke første gang jeg danser på TV. Jeg har vært med i «Skal vi danse» tre ganger (sist i 2015 med Katarina Flatland), men det derimot – er sykt bra trening. Lange dager med tidvis ganske høy intensitet. En god del av treninga tilsvarer nok kortintervaller i sone 4. Men ikke i dag. I dag blir det rolig.
Danse på TV
Fra 2006, da jeg sist danset med Guri. Blir nok ikke så avansert i kveld gitt
«Århundrets stemme»
Det er programmet, og den jeg skal danse med er min dansepartner fra «Skal vi danse» i 2006 – Guri Schanke. Så… hvis du sitter hjemme og har investert i TV-apparat. Slå gjerne på TV2 sånn rett før 21.00 en gang – så skal løpsmosjonisten danse litt latindans ? Enjoy! ??
Danse på TV
Kameraprøver på gang

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *