Var tidlig oppe i dag og løp en rolig mølletur mens jeg så Andreas Nygaard og Team Santander knuse all motstand i Birken. Nå nærmer det seg dagens andre økt: Dansing på TV.
Hæ?
Ja… danse litt. På TV. Det er god trening det også. Men OK… jeg skal være ærlig – den dansen jeg skal gjøre i kveld er ikke nok til å kvalifisere til treningsøkt altså. Ikke er det intensivt nok til å få opp pulsen, og ikke er det lenge nok. Faktisk bare 25 sekunder. Har litt lyst til å bruke pulsklokka i nummeret, for å se hva slags puls man faktisk har. Skal se om jeg klarer å hjemme den under den hvite skjorta.
Ikke første gang
Nei, dette er ikke første gang jeg danser på TV. Jeg har vært med i «Skal vi danse» tre ganger (sist i 2015 med Katarina Flatland), men det derimot – er sykt bra trening. Lange dager med tidvis ganske høy intensitet. En god del av treninga tilsvarer nok kortintervaller i sone 4. Men ikke i dag. I dag blir det rolig.
Danse på TV
Fra 2006, da jeg sist danset med Guri. Blir nok ikke så avansert i kveld gitt
«Århundrets stemme»
Det er programmet, og den jeg skal danse med er min dansepartner fra «Skal vi danse» i 2006 – Guri Schanke. Så… hvis du sitter hjemme og har investert i TV-apparat. Slå gjerne på TV2 sånn rett før 21.00 en gang – så skal løpsmosjonisten danse litt latindans ? Enjoy! ??
Danse på TV
Kameraprøver på gang

Jeg har i flere år skrevet blogg om treningen min. Det har gått litt i rykk og napp, og jeg har ofte følt at jeg skriver uinteressant innhold. Nå har jeg gjort om bloggen til en mer generell side om trening, og spesielt løping. Håper du setter pris på denne nettsiden. Jeg fortsetter forøvrig å blogge her på denne siden.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her