Lett skigåing og perfekte forhold i Gausdal

Helgen står for døren, og jeg har forlatt hovedstaden, til fordel for Gausdal og en liten hyttetur med en kompis. Ganske digg det. Her er det selvfølgelig minst like mye snø som i resten av landet, fem minusgrader og så godt som skyfri himmel.
På treningsplanen for i dag står det noe sånt som «Rolig skitur med kompis». Og, som skrevet så gjort. Det ble vel totalt cirka 10 km, i relativt rolig tempo. Tok felleskiene fra Ski Trab og Gullsport, i tilfelle det var mye motbakker i løypa. Det viste seg at den var relativt flat, og mulig å stake hele veien. Strålende glid i dag, og perfekte forhold.
Skitur i Gausdal / Neversjøen / Staking / Felleski / Trening
Helt fantastiske forhold i Gausdal rundt Neversjøen i dag.
Gjenglemt pulsklokke
Noe av det verste jeg veit, er når jeg ikke får logget treningsturer på klokka. Sånn som i går, da jeg flere ganger i løpet av økta trykket på pause, men glemte å sette den i gang igjen. I dag var det enda verre – jeg glemte hele klokkedriten på hytta. Fanken også. Men skiltene langs løypa, tilsier at det til slutt ble cirka ti kilometer. De siste 2.6 kilometrene var kun nedover – og tok vel cirka tre minutter.
Ettersom jeg glemte pulsklokka, så aner jeg jo ikke hva slags utbytte jeg fikk av dette. Men jeg gjetter at jeg lå i sone 1 for det meste, men feide opp i sone 2 i enkelte motbakkepartier, og at jeg såvidt snusa litt på sone 3. Uansett – lett treningstur i nydelige forhold… det er konklusjonen i dag.
Og i morra – akkurat det samme! Nice! ?
Skitur i Gausdal / Neversjøen / Staking / Felleski / Trening
Jeg krysser fingrene for at denne vinteren setter standard for hva vi kan vente oss hvert år fra nå av. Massevis av snø!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *