God helg alle sammen! Vet ikke om det er helg når du leser dette, men det er i hvertfall helg når det blir skrevet. Jeg befinner meg fortsatt i Gausdal, på hyttetur med en kamerat. Som i går, ble det en liten skitur rundt Neversjøen i dag. Samme oppskrift egentlig. Rolig gåing i utgangspunktet, men noe fartslek/intervall-preg, ettersom terrenget selvfølgelig går litt opp og ned.
Skitur ved Neversjøen i Gausdal / Langrenn / Trening / Staking
Ganske tåkete og grått her i dag, men allikevel strøkent vær for skitur.
Nok en perfekt dag i sporet, og naturen er jo helt enestående for tiden! Litt løst for stavene med små trinser akkurat nå, men det går jo greit. Blir bare litt verre å stake motbakker.
Det ble stort sett staking hele veien i dag. Tidvis med relativt godt trøkk i stavtaket, ettersom kompisen går med sprek hund i sele. Løypa byr på noen fine nedkjøringer, og avslutningen – to kilometer rett ned – er helt rå. Egentlig er løypa kun 7.1 km, men både i går og i dag kjørte vi litt konkurranse på slutten, slik at det blir 10.2 km i stedet. Kompisen og bikkja gikk 100 meter til bilen, og kjørte nedover. Jeg staket meg 1 km bortover på flata, og stod 2 km ned de siste bakkene. Slo han med 70 sekunder. Man kan tydelig se den lille konkurransen i grafikken nederst på siden her.
Gikk på felleskiene fra Gullsport og Ski Trab i dag også, glidet med LF Polar fra Vauhti (ekstern lenke til produktside).
Vauhti / Skismøring / LF Polar Liquid Glide
Legger på et lag av dette rett etter skitur, så er skia klare neste gang jeg skal gå.
Skitur ved Neversjøen i Gausdal / Langrenn / Trening / Staking
Fyr i peisen, cola zero, smågodt og blogging
Godis på en lørdag
I dag er det lørdag, noe som betyr at det er lov å spise litt usunt. Jeg og dama har en regel, om at det er lov å spise litt hva man vil, én dag i uka. Unntak kan diskuteres. Derfor sitter jeg nå og nyter en iskald boks Cola Zero, smågodt fra Europris og Nic nacs. Godt å varmt, og snart skal vi opp på hyttetaket og skuffe snø. Blir vel godt og varmt etterhvert det også tenker jeg. God helg!
Tall og sånt
Distanse: 10.23 km
Tid: 44:13
Starttid: 11:59
Stigning: 70 meter
Nedstigning: 215 meter
HF-tall
Gjennomsnittspuls: 147 (72 %)
Makspuls: 186 (91 %)
Sone 1: 17:56
Sone 2: 18:02
Sone 3: 02:34
Sone 4: 02:27
Sone 5: –
Skitur ved Neversjøen i Gausdal / Pulsgrafikk
Gikk litt i rykk og napp i dag også. Lett å se hvor konkurransen mellom bil og menneske startet (rundt 37:00)
Skitur ved Neversjøen i Gausdal / Kart

Jeg har i flere år skrevet blogg om treningen min. Det har gått litt i rykk og napp, og jeg har ofte følt at jeg skriver uinteressant innhold. Nå har jeg gjort om bloggen til en mer generell side om trening, og spesielt løping. Håper du setter pris på denne nettsiden. Jeg fortsetter forøvrig å blogge her på denne siden.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her