Fartslek / Naturlig intervall på ski

God helg alle sammen! Vet ikke om det er helg når du leser dette, men det er i hvertfall helg når det blir skrevet. Jeg befinner meg fortsatt i Gausdal, på hyttetur med en kamerat. Som i går, ble det en liten skitur rundt Neversjøen i dag. Samme oppskrift egentlig. Rolig gåing i utgangspunktet, men noe fartslek/intervall-preg, ettersom terrenget selvfølgelig går litt opp og ned.
Skitur ved Neversjøen i Gausdal / Langrenn / Trening / Staking
Ganske tåkete og grått her i dag, men allikevel strøkent vær for skitur.
Nok en perfekt dag i sporet, og naturen er jo helt enestående for tiden! Litt løst for stavene med små trinser akkurat nå, men det går jo greit. Blir bare litt verre å stake motbakker.
Det ble stort sett staking hele veien i dag. Tidvis med relativt godt trøkk i stavtaket, ettersom kompisen går med sprek hund i sele. Løypa byr på noen fine nedkjøringer, og avslutningen – to kilometer rett ned – er helt rå. Egentlig er løypa kun 7.1 km, men både i går og i dag kjørte vi litt konkurranse på slutten, slik at det blir 10.2 km i stedet. Kompisen og bikkja gikk 100 meter til bilen, og kjørte nedover. Jeg staket meg 1 km bortover på flata, og stod 2 km ned de siste bakkene. Slo han med 70 sekunder. Man kan tydelig se den lille konkurransen i grafikken nederst på siden her.
Gikk på felleskiene fra Gullsport og Ski Trab i dag også, glidet med LF Polar fra Vauhti (ekstern lenke til produktside).
Vauhti / Skismøring / LF Polar Liquid Glide
Legger på et lag av dette rett etter skitur, så er skia klare neste gang jeg skal gå.
Skitur ved Neversjøen i Gausdal / Langrenn / Trening / Staking
Fyr i peisen, cola zero, smågodt og blogging
Godis på en lørdag
I dag er det lørdag, noe som betyr at det er lov å spise litt usunt. Jeg og dama har en regel, om at det er lov å spise litt hva man vil, én dag i uka. Unntak kan diskuteres. Derfor sitter jeg nå og nyter en iskald boks Cola Zero, smågodt fra Europris og Nic nacs. Godt å varmt, og snart skal vi opp på hyttetaket og skuffe snø. Blir vel godt og varmt etterhvert det også tenker jeg. God helg!
Tall og sånt
Distanse: 10.23 km
Tid: 44:13
Starttid: 11:59
Stigning: 70 meter
Nedstigning: 215 meter
HF-tall
Gjennomsnittspuls: 147 (72 %)
Makspuls: 186 (91 %)
Sone 1: 17:56
Sone 2: 18:02
Sone 3: 02:34
Sone 4: 02:27
Sone 5: –
Skitur ved Neversjøen i Gausdal / Pulsgrafikk
Gikk litt i rykk og napp i dag også. Lett å se hvor konkurransen mellom bil og menneske startet (rundt 37:00)
Skitur ved Neversjøen i Gausdal / Kart

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *