Så var det altså klart for første treningsøkt her på Gran Canaria. Og ikke minst – første økt med min nye Garmin Forerunner 935! Det er absolutt ikke feil å si at jeg har gledet meg som en unge til å ta i bruk denne klokka, og i dag skjedde det endelig. Det er jo ikke verdens beste vær her på Kanariøyene for tiden, men utpå dagen i dag stakk sola fram, og vi fikk oss en herlig tur i solnedgangen.

Løpetur på Gran Canaria / Garmin Forerunner 935 / Trening / Løping
«Samboer i solnedgang». Digg forhold for en løpetur!


Strøken klokke – så langt
Jeg begynte å bruke klokka søndag kveld, og den er så sykt kul! Digg å ha på armen, og det å sove med den fungerer utmerket. Trodde kanskje den skulle bli klumpete og ubehagelig, men det går strålende. Er veldig fornøyd med funksjonaliteten så langt, og økta i dag viser at jeg skal få det mye gøy med denne.

Den bruker jo en del uker på å lære seg kroppen min, men jo lenger tid som går – jo mer nøyaktig kan den beregne formen min, og fortelle meg hva jeg bør, og ikke bør, gjøre. Gøy!

Løpetur på Gran Canaria / Garmin Forerunner 935 / Trening / Løping
Fornøyd med ny klokke på håndleddet

Mye statistikk
Hvis du har lest noen innlegg her på bloggen tidligere, så har du kanskje notert deg at jeg liker å legge ut grafikk fra blant annet puls. Den nye klokka måler jo så vanvittig mye, så det er vanskelig å plukke ut hva som skal få plass i øktrapporten. Men… jeg legger inn en del tall og ting nedenfor, også får tiden vise om det er interessant for noen av leserne. Sjøl synes jeg i hvertfall det er ganske gøy å se andres prestasjoner fra løpetrening, så jeg satser på at andre er av samme oppfatning.

Gjennomføring av økta
I dag var det ikke så mye gjennomføring å skrive om. Vi krabbet oss opp en skråning, og løp to runder i en grusløype vi har her, før vi dro nedover mot vannet, og avsluttet med et par runder på den såkalte «Hjerteøya». Vi tok det helt easy i dag. Hadde allerede gått 16.000 skritt i dag før økta, så det var helt greit å ta det med ro.

Løpetur på Gran Canaria / Garmin Forerunner 935 / Trening / Løping
Jeg og samboeren har investert i hver vår klokke

Tall og sånt
Distanse: 10 km
Tid: 59:05
Starttid: 18:41
Snitttemperatur: 20,4 grader
Stigning: 135 meter
Terreng: Mest grus/fjellvei, noe asfalt

Hjerte/Puls
Gjennomsnittspuls: 148 (73 %)
Makspuls: 169 (83 %)
Sone 1: 21:54
Sone 2: 36:22
Sone 3: 0:38
Sone 4: –
Sone 5: –
Løpetur på Gran Canaria / Garmin Forerunner 935 / Trening / Løping / Pulsgrafikk
Grafikk over puls og løypeprofil


Løpetur på Gran Canaria / Garmin Forerunner 935 / Trening / Løping / Kart
Kart over dagens løpetur her på Gran Canaria


Løpetur på Gran Canaria / Garmin Forerunner 935 / Trening / Løping / Splittider
Gikk rolig for seg ja

Jeg har i flere år skrevet blogg om treningen min. Det har gått litt i rykk og napp, og jeg har ofte følt at jeg skriver uinteressant innhold. Nå har jeg gjort om bloggen til en mer generell side om trening, og spesielt løping. Håper du setter pris på denne nettsiden. Jeg fortsetter forøvrig å blogge her på denne siden.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her