Formiddagsøkt på ski med Rosie

Det er fredag, og helgen står for døren. Det er jo alltid en deilig følelse, selv om livet mitt ikke er delt opp i arbeidsuker og helger. Dette er forøvrig ingen hvilken som helst helg heller. Det er den helgen da OL i Sør-Korea starter. Jeg gleder meg noe vilt til å følge første langrennsøvelse i morgen og søndag, og spesielt Klæbo.
Takler han presset tro? Han blir jo kjørt fram som favoritt på 30-kilometeren nå, noe jeg ikke er så enig i at han er. Det er vel en del sterke folk som har peilet formen inn på dette mesterskapet, og jeg tror vel det er andre øvelser Klæbo vil være en større favoritt til å ta. Men… dette får vi vite på søndag! Yeeeeah!
Deilig staketur i nyyydelige spor
Langrennstur stod på ukeplanen for i dag, og samboer Rosie ville gjerne være med. Strøkent! Det har falt 8-10 cm snø i Maridalen i går kveld og natt, og ettersom løypemaskinen tydeligvis akkurat hadde vært ute, så var sporene helt topp.
Vi startet på Korsvoll og gikk til Hammeren. Tok av oss skiene og gikk 70 meter, til løypa som går videre mot Skar. Den har jeg faktisk aldri gått før, men der var det jo helt fantastisk! Enda bedre spor, og herlig løype gjennom skogen. Fatter ikke at jeg ikke har sjekka ut den før. Snudde et par kilometer inni skauen der, og gikk tilbake til Korsvoll.
Tok det helt piano i dag, da dette skulle være en blanding av naturopplevelse, frisk luft og overkroppsstyrkeøkt. Jeg staket så og si hele veien, bortsett fra i de verste kneikene.
Puls, fart og stigning / Langrenn / Staking / Maridalen / Hammeren
Tall og sånt
Distanse: 12.00 km
Tid: 1:16:26
Stigning: 125 meter
HF-tall
Gjennomsnittspuls: 144 (71 %)
Makspuls: 175 (86 %)
Sone 1: 32:17
Sone 2: 36:04
Sone 3: 01:12
Sone 4: –
Puls, fart og stigning / Langrenn / Staking / Rolig langkjøring

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *