Hjemme igjen fra Gran Canaria seint i går kveld, og allerede i dag fikk vi snust litt på snøen i Nordmarka igjen. Eller rettere sagt Maridalen. Ganske surt, grått og trist i dag – men som Skiforeningen skrev på sin føremelding: «Du glemmer det så fort du ser de fine forholdene i marka».
Stakebonanza i Maridalen
I dag var det staking som stod på programmet. Litt fordi samboeren måtte låne skistøvlene mine som passer til felleskia, slik at jeg måtte ta skøyteskiene – men også litt fordi jeg ville prøve å stake hele veien fra Korsvoll til Hammeren og tilbake igjen. Og det gjorde jeg. Check. Har flere ganger staket mesteparten av løypa, men har da gått diagonalgang og fiskebein i de fleste motbakkene. I dag derimot, ble det staking opp de 167 høydemetrene.
Det ble litt fartslek i dag, for vi gikk i rykk og napp etter hva vi hadde lyst til. Motbakkene fikk jo satt sitt preg på hjerterytmen, og bortsett fra det, så kjørte vi noen drag på noen sletter og sånn. Stoppet innimellom gjorde vi også.
Fin tur i marka, men ganske mye folk. Trodde rushet hadde gitt seg ettersom klokka var sju og været var grått – men niks da. Mye folk på tur. I morra venter ny skitur, og da er det på tide med en hardøkt.
Skitur i Maridalen / Trening / Langrenn / Fartslek / SkiTrab / Gullsport
Ganske dårlig oppløsning i mørket, men motivet er jo strålende da. I hvertfall i venstre kant av bildet ?
Tall og sånt
Distanse: 10.00 km
Tid: 58:18
Starttid: 19:24
Stigning: 167 meter
HF-tall
Gjennomsnittspuls: 140 (69 %)
Makspuls: 181 (89 %)
Sone 1: 24:20
Sone 2: 16:08
Sone 3: 5:00
Sone 4: 1:12
Sone 5: –
Skitur i Maridalen / Trening / Langrenn / Fartslek / Puls
Tydelig fartslek med på- og av-gåing
Skitur i Maridalen / Trening / Langrenn / Fartslek
Starta på Korsvoll og gikk til bussholdeplassen på Hammeren. Måtte gå litt på kryss og tvers på slutten, for å få 10 km

Jeg har i flere år skrevet blogg om treningen min. Det har gått litt i rykk og napp, og jeg har ofte følt at jeg skriver uinteressant innhold. Nå har jeg gjort om bloggen til en mer generell side om trening, og spesielt løping. Håper du setter pris på denne nettsiden. Jeg fortsetter forøvrig å blogge her på denne siden.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her