Fantastiske skøyteski på søndagstur

«Lett pyramideintervall eller fartslek», står det på treningsplanen i dag. Men, jeg bestemte meg i går, for at jeg skulle droppe den. Ikke fordi jeg føler meg skrall i skrotten, men fordi Polarklokka mi sier at jeg har trent litt i overkant mye den siste uka. Men… det ble jo ikke slik.
Søndagstur med samboeren – og nye ski!
Min kjære samboer, som har brukt uka på innspilling av reklamefilm i Ukraina, hadde lyst på litt frisk norsk luft – og lurte på om vi skulle ta en liten luftetur på ski. Jeg skulle jo ha treningsfri, men en skitur med dama måtte jo være innafor. Og… da kunne jeg benytte anledningen til å teste de nye skøyteskiene mine fra SkiTrab! Jeg tok en kjapp runde med glider, pakka magebeltet og fikk alt (inkludert dama) inn i bilen.
Jeg trodde kanskje vi bare skulle stake oss litt innover i Maridalen, men Rosie (som hun heter), ville ha skolebolle på Ullevålseter. Jeg var i utgangspunktet ikke supergira på å skøyte oppover de trange bakkene fra Hammeren og opp dit, men vi dro i vei. Og FOR noen fantastiske ski! De veier jo «ingenting», og glien – haha… hadde svenskene hatt slike ski i OL i dag, så hadde vi fått kamp om gullet. Jeg staka lett opp bakker som jeg aldri har prøvd å stake før, og de var suverene å skøyte med også. Helt strøkent. Begynner nesten å skjønne hvordan de kan gå så fort på TV. Det har kun med skia å gjøre ?
Søndagstur med nye skøyteski / Madshus / Skistøvler / Gullsport
Denne turen ble en test av de nye kombistøvlene mine (Madshus Hyper RPU) også. Helt konge! ??
Grei ekstraøkt
Jada. Dette ble jo en OK ekstraøkt for en (tydeligvis ref. klokka) litt sliten kropp. Følte meg aldeles ikke sliten, så jeg gikk på i rykk og napp oppover langs Skarselva. La inn en stakespurt her og et padlerykk der – og storkosa meg med de nye plankene mine.
Takk til Gullsport
Jeg MÅ få sette av noe spalteplass til å sende en gigantisk takk til gutta i Gullsport, som har sørget for at jeg har fått fantastisk utstyr å gå med! Alt fra glider og skirens, til støvler og ski kommer derfra – og jeg kunne ikke vært mer happy. Utstyret er mye av moroa (sa brura det (?) Sorry…. kleint), og motivasjonen til å trene er enda større. Jeg har en rabattkode på hele 30 % til alle mine lesere, men jeg har ikke fått somla meg til å legge den inn enda. Er du interessert, så kan du enn så lenge kontakte meg her. Og sjekk ut gullsport.no
Søndagstur med nye skøyteski / Madshus / Skistøvler / Gullsport
New boots on the block! For bruk til skøyting og rulleski når all denne snøen blir borte
Tall og sånt
I dag har jeg klart å lommetrykke på klokka mi, slik at halvparten av økta er borte. Reima har nemlig røket, så jeg må gå med klokka i lomma. Har tydeligvis kommet borti en knapp rett etter start fra Ullevålseter, så øktrapporten ble jo litt ødelagt. Men, jeg legger inn talldata fra dama sin klokke, og alt som har med puls å gjøre – gjelder turen fra Hammeren og opp til Ullevålseter.
Distanse: 8.00 km
Tid: 50 minutter (cirka)
Starttid: 16:15
Stigning: 285 meter
HF-tall (fra oppoverturen)
Gjennomsnittspuls: 140 (69 %)
Makspuls: 179 (88 %)
Sone 1: 16:18
Sone 2: 13:55
Sone 3: 01:33
Sone 4: 00:07
Sone 5: –
Søndagstur med nye skøyteski / Pulsgrafikk
Søndagstur med nye skøyteski / SkiTrab / Gullsport / Kart
Skarselva / Maridalen / Nordmarka / Natur / Vinter
Skarselva. Ganske så nydelig i dag. Fotokreditt til min kjære

2 hendelser på “Fantastiske skøyteski på søndagstur”

  1. Åsmund Hellesøy

    Har flere par Trab hjemme, både klassisk og skøyteski. Svært gode Italienske ski med hand-made følelse??

    1. Hei Åsmund!
      Først og fremst – Grattis som førstemann til å kommentere på bloggen min ? Godt å høre at du også er fornøyd med skiene til Ski Trab. Jeg har jo foreløpig kun logget en tur på hvert par, men det virker svært lovende. Ser frem til mange flotte turer i skog og mark. Ønsker deg en fortsatt fin uke Åsmund!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *