I dag vurderte jeg lenge og vel å ta en fridag fra trening. Ikke fordi jeg ikke ville løpe, men fordi jeg løp på hardt underlag i går og kanskje skal løpe på hardt underlag i morgen. Også var jeg litt trøtt og bla bla bla. Men så titter jeg ut, og der stråler sola på sitt beste. Så ser jeg mot badet, og der står samboeren og spør om jeg ikke skal være med ut og løpe. Og da… ja, da blir det løping.

10 kilometer i slaps og søle
Jeg var jo ute på min første utendørs løpetur for året i går. Veldig suksess egentlig. Gatene i området der vi bor var «helt greie» sånn snø- og ismessig sett. Men det skulle raskt vise seg at snøen fortsatt ligger ganske dyp mange steder i Oslo. Og ikke minst er det blitt sabla vått og sølete (!)

Samboeren testa sine nye Gore Tex-sko i dag, mens jeg – i mangel av gode gore-tex-sko – sverget til Asics Gel Evate. Det ble vått. Akkurat på bildene jeg har lagt ut her, så er dagens løype på sitt beste. Her er det jo nesten fast snø. Men ellers var det stort sett bare vanndammer, sørpe og elendighet resten av veien.

Men når alt kommer til alt – bryr vi oss om det? Niks og nei! Det var vår-feeling ute i dag. Og ja, jeg ble litt blaut på potene, men jeg fikk meg også 10 kilometer ute. Riktignok ti blytunge kilometer i sørpa, men det gjør ikke så mye.
I skrivende stund har vi tatt turen til Onsøy i Østfold, og kanskje det blir en løpetur her i morra? Håper i så fall på litt mer vårlige forhold.

10 kilometer i slaps / Løping / Løpetrening
Ikke det beste bildet, men det var det jeg klarte i dag. Her bak Ullevål Sykehus.


Tall og sånt
Distanse: 10 km
Tid: 1:00:42
Starttid: 12:40
Snitttemperatur: 5 grader
Stigning: 66 meter
Terreng: Slaps, Snø, Isete asfalt

Hjerte/Puls
Gjennomsnittspuls: 145 (71 %)
Makspuls: 158 (77 %)
Sone 1: 39:06
Sone 2: 21:24
Sone 3: –
Sone 4: –
Sone 5: –
10 kilometer løping i slaps og søle / Trening / Løping / Puls

10 kilometer løping i slaps og søle / Trening / Løping
Vår faste 10 kilometersrunde opp til Ullevål. Godt å se at Garminklokka også målte den til nøyaktig 10.0 km.

Jeg har i flere år skrevet blogg om treningen min. Det har gått litt i rykk og napp, og jeg har ofte følt at jeg skriver uinteressant innhold. Nå har jeg gjort om bloggen til en mer generell side om trening, og spesielt løping. Håper du setter pris på denne nettsiden. Jeg fortsetter forøvrig å blogge her på denne siden.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her