Enda en dag med rolig joggetur på planen. Veldig deilig det, men i dag kjente jeg at jeg hadde lyst til å gi på litt. Samboeren klagde på at jeg pressa opp farten, men jeg merket det ikke selv. Egentlig litt rart, for vi har gått Oslo sentrum på kryss og tvers og tvers og kryss i dag.

Kort øktrapport
Er ikke så mye å skrive hjem om fra dagens økt. Hovedpoenget er uansett bare å få logget økta i treningsplanen, og legge inn tall nedenfor her. Har litt begrensa med tid.

Men det ble altså nok en rolig økt. I morgen, onsdag, blir det ny økt. Sannsynligvis også halvrolig, men kanskje noe lengre. Tenker meg opp mot 14 km. Tiden vil vise.

Rolig 8 km i Frognerparken / Løping / Trening

Tall og sånt
Distanse: 8 km
Tid: 43:28
Starttid: 20:06
Snitt-temperatur: 11 grader

Rolig 8 km i Frognerparken / Løping / Trening

Stigning: 97 meter
Terreng: Grusvei

Hjerte/Puls
Gjennomsnittspuls: 146 (72 %)
Makspuls: 160 (78 %)
Rolig 8 km i Frognerparken / Løping / Trening

Sone 1: 20:37
Sone 2: 22:34
Sone 3: –
Sone 4: –
Sone 5: –

Rolig 8 km i Frognerparken / Løping / Trening

Jeg har i flere år skrevet blogg om treningen min. Det har gått litt i rykk og napp, og jeg har ofte følt at jeg skriver uinteressant innhold. Nå har jeg gjort om bloggen til en mer generell side om trening, og spesielt løping. Håper du setter pris på denne nettsiden. Jeg fortsetter forøvrig å blogge her på denne siden.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her