Nok en treningsøkt loggføres i «boka», og nok en gang blir økta og formen slaktet av klokka mi. «Ikke produktiv» er statusen jeg får. Virker som om den er umulig å please for tiden.


Men økta var OK den

Jada. Den var det. Klokka kan si hva den vil, men jeg synes det var en fin økt. Løp nesten like mye i sone 1 og 2, og noterer meg at jeg kan løpe på lavere puls enn jeg kunne i vinter. For et halvt år siden gikk skillet mellom sone 1 og 2 på cirka 10.5 km/t på flatt underlag. Nå holder jeg nok sonen selv i 11.0 km/t. Med andre ord betyr det at formen er blitt bedre.

Turen i dag føltes også mye bedre enn de siste dagene. Var ikke så blytung, og pulsen holdt seg fint nede som sagt.

17.mai og løpefri
I morra er det nasjonaldag på planen, og ingen løping. Det hadde absolutt ikke vært meg i mot å ta en joggetur i marka i morra (i så godt som ensom majestet). Men, en tidlig champagnefrokost kommer i veien. Greit nok det.

Fredag er jeg derimot tilbake. Om det blir på rulleskøyter eller i joggesko er jeg foreløpig litt usikker på. Og når det gjelder foten, så fungerer den fortsatt smertefritt på grunn av medisinene.

Gratulerer med 17. mai alle sammen!


Tall og sånt fra denne økta

Distanse: 9 km
Tid: 50:51
Starttid: 18:06
Snitt-temperatur: 20 grader

Stigning: 129 meter

Terreng: Grusvei
Skrittfrekvens: 165
Kalorier: 577
Skrittlengde: 1.06 meter
Bakkekontakt gj.snitt: 274 ms
Vertikalt forholdstall: 8.6 %
Vertikal oscillasjon: 9.4 cm

Aerob treningseffekt: 2.6
Anaerob treningseffekt: 0.0

Hjerte/Puls
Gjennomsnittspuls: 147 (72 %)
Makspuls: 166 (81 %)

Løpetur i Maridalen / Løping / TreningSone 1: 23:29
Sone 2: 26:58
Sone 3: –
Sone 4: –
Sone 5: –

Jeg har i flere år skrevet blogg om treningen min. Det har gått litt i rykk og napp, og jeg har ofte følt at jeg skriver uinteressant innhold. Nå har jeg gjort om bloggen til en mer generell side om trening, og spesielt løping. Håper du setter pris på denne nettsiden. Jeg fortsetter forøvrig å blogge her på denne siden.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her