Det er søndag 4. februar. Tida går sjukt fort, og nå er det kun noen dager igjen til OL smeller i gang på den andre siden av kloden. OM akkurat en uke, neste søndag, sitter jeg og ser skiathlon for menn, med en (forhåpentligvis) svært opplagt Klæbo i spissen.
Gåtur i 15 minus i Reinelv / Trening / Vinter / Sørreisa
Godt pakka inn i dag. Var nok 20 til 25 effektive kuldegrader i dag.
Minst 20 effektive kuldegrader
I dag skulle vi egentlig gå en skitur, og la det representere dagens treningsøkt. Men…. med 15 blå grader på stokken, og ganske god vind i tillegg, så blir det heller en økt på mølla inne i varmen. Men vi fikk oss en liten gåtur på 25 minutter da 🙂
Gåtur i 15 minus i Reinelv / Trening / Vinter / Sørreisa
Rosie, min kjære, var også kledd for polekspedisjon i dag.
Treningsplan for uka
I dag starter jeg mitt nye, strukturerte treningsliv. Med andre ord, i dag skal jeg planlegge treninga for den kommen uka. Og – den planen skal følges. Og må den brytes eller endres, så må det være gode grunner. Tror det blir et eget innlegg med den ferdige planen. Nå må jeg først komme meg på mølla. Litt usikker på hva slags økt jeg skal kjøre. Men ender nok opp med en sone 3/4-intervall, med mølla på 5 % incline eller noe. Må da det litt som det kommer akkurat i dag.
Gåtur i 15 minus i Reinelv / Trening / Vinter / Sørreisa
Gåturen var bare 2-3 kilometer, men vi rakk å krysse en kommunegrense. Mellom Sørreisa og Målselv.

Jeg har i flere år skrevet blogg om treningen min. Det har gått litt i rykk og napp, og jeg har ofte følt at jeg skriver uinteressant innhold. Nå har jeg gjort om bloggen til en mer generell side om trening, og spesielt løping. Håper du setter pris på denne nettsiden. Jeg fortsetter forøvrig å blogge her på denne siden.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her