Vurderer du å kjøpe rulleski? Nå er tiden definitivt inne. Gullsport, den fantastiske butikken og gjengen som har hjulpet meg til en pangstart på rulleski, kjører supertilbud.

Demoski fra Tour de Synnfjell
Anledningen er at Gullsport leverte ski til samtlige deltakere i Tour de Synnfjell forrige helg. Disse skiparene er altså kun brukt denne ene gangen, og selges nå for under halv pris. Dette er samme par som jeg (en fullstendig nybegynner) har gått på siden mai, og jeg kunne ikke vært mer happy med verken skiene eller supporten hos Gullsport-gjengen.

Priser
Jeg bemerker at disse prisene gjelder i skrivende stund, den 24. august 2018. Akkurat nå får du klassiskskiene Gold Ski 75 for kun kroner 1.499,- (ordinært 3.798,-) og skateskiene for kroner 1.199,- (ordinært 3.098,-). For å bestille, eller lese mer – kan du klikke her for å gå til Gullsport.

Husk også at du kan få fast rabatt hos Gullsport, som leser av denne bloggen. Da må du bare sende meg en mail.

Følg meg gjerne på Strava: https://www.strava.com/athletes/26963178

Rulleski / Klassisk / Gold ski / Gullsport / NQ Sport / Trening

Jeg har i flere år skrevet blogg om treningen min. Det har gått litt i rykk og napp, og jeg har ofte følt at jeg skriver uinteressant innhold. Nå har jeg gjort om bloggen til en mer generell side om trening, og spesielt løping. Håper du setter pris på denne nettsiden. Jeg fortsetter forøvrig å blogge her på denne siden.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her