Bli med i "løpegruppe" på Zwift!

Løpegruppe på Zwift / Løpetrening / Trening

Jeg digger teknologi, og at gadgets for løping stadig blir bedre og bedre – og morsommere og morsommere. Husker fortsatt hvor fantastisk det var da jeg for vel 16-17 år siden – fikk min første GPS-klokke på armen. En Garmin Forerunner 201. Gleden var også stor, da den kun (!) bommet med 300-500 meter på en 10-kilometers løype. Ha ha!

Min første GPS-klokke. Var relativt ruvende på armen denne her. Og antennen var ikke verdens beste. Men til og være 2003/2004, var det rått!

Men OK… det var ikke GPS-klokker og nostalgiske øyeblikk jeg skulle skrive om nå. Men, har du fått med deg det jeg kanskje vil kalle “løperevolusjonen” Zwift?!? Hvis du kjenner til programmet, og har en aktiv brukerkonto der – så lurer jeg på om du vil være med i en online løpegruppe? Tenkte det hadde vært ganske gøy. Å arrangere meetups med fellestreninger, hvor vi kunne kjørt langturer, intervaller, fartsleker osv.

Teknologien er der, så det er jo bare opp til oss å bruke den. Jeg vil i hvert fall gjerne løpe i en slik gruppe, og tenker at jeg skal “etablere” en slik nå – ved navn Run For It! Om du er en av de som ikke kjenner til Zwift allerede, så nevner jeg kun kort, at det er en virtuell verden, som du kan løpe i. Du trenger selve programmet på en ipad, datamaskin eller lignende, samt at du trenger en tredemølle og noe som måler hastigheten din (for eksempel en fotsensor). Vil du vite mer, så kan du lese mer på sidene til Zwift.

Hvordan bli med?

Hvis du vil være med, så må vi følge hverandre på Zwift. Da gjør vi det så enkelt som at du skriver navnet ditt nedenfor og klikker på knappen, så leter jeg deg opp på Zwift og legger deg til. Etter hvert som vi begynner å bli en liten gjeng, vil jeg arrangere et prøve-meetup, så tar vi det derfra. Ok? Håper du er med!

Som sagt… når jeg har fått en del interesserte, setter jeg opp en liten test – og sender ut invitasjoner. Forøvrig vil jeg kun benytte e-postadressen din til å sende invitasjoner til meet-ups. Husk å merke den første mailen herfra som trygg, slik at du mottar de neste i innboksen din. Du vil få en bekreftelse på at du har sendt skjemaet ovenfor, og da kan du merke avsenderen som trygg.

Sånn kan det se ut når vi er ute og løper sammen!

Dette blir gøy! Håper du er med. Alltid artig å løpe sammen!

2 hendelser på “Bli med i "løpegruppe" på Zwift!”

 1. Eva Kristin Talberg

  Hei!
  Jeg har ett halvt års tid lett etter den perfekte tredemølla for kunne trene hjemme. Skulle være ordentlig forberedt til høstmørket kom (da jeg ikke liker å løpe i mørket 🙂 ), men er fremdeles stuck og så innmari usikker på hvilken jeg skal velge.
  Jeg har skjønt såpass at den bør ha AC-motor for at flere skal kunne bruke den etter hverandre (uten å måtte kjøles ned) og at det skaper mindre støy. Men blir så forvirret av testene overalt, og skjønner jo at disse er sponset stort sett. Har prøvd å søke opp løpegrupper på facebook, men har ikke funnet noen så jeg får spurt tredemølle-brukere der. Jeg liker at den er stødig og virker tung/solid, men kompromiss med mannen så må den kunne slås opp.
  Jeg er foreløpig på Sportmaster T70 og Titan t90 PRO. Har budsjett på 20.000,- men trenger absolutt ikke være så dyr altså. Har du gjort deg noen erfaringer etter kjøpet ditt? Eller har du andre du kjenner som har erfaringer?

  1. Hei Eva Kristin!
   Takk for kommentar. Å kjøpe mølle er alltid vanskelig synes jeg. Er jo en relativt stor investering. Og når en mølle først er på plass, så er den stort sett såpass stor og tung, at det ikke er bare bare å bytte den ut igjen. Har ingen erfaring med de møllene du nevner dessverre. Vi vurderte både Sportsmaster og Titan da vi skulle kjøpe. Liker at Sportsmaster blir brukt av mange løpere og andre idrettsfolk. Det er også positivt at man kan reise til Sportsmaster i Asker, og prøveløpe på den! Det er et stort pluss for min del i hvert fall. Men så vet jeg jo at mange er fornøyd med Titan også. Hm…
   Jeg stusser litt over at Sportsmaster oppgir såpass svak motor på T70-mølla si. Kan det stemme at den kun tilsvarer 2.4 DC-motor?
   Ellers får du kanskje bare gå for den som oppfyller flest krav på lista di 😊 Er du for eksempel opptatt av mange hurtigknapper?
   Når det gjelder vår mølle, så er det en annen prisklasse og kvalitet. Hvis jeg skal skrive kort om erfaringer, så må det bli at neste gang skal vi ha noe dyrere og mer stabilt – slik at mulighet for knirking er mindre. Ønsker meg også flere hurtigknapper. Og ikke minst, så skal vi nok ha en mølle med noe hardere løpedekk. Det er nesten for mye demping på den vi har, så den oppleves noe tungløpt.
   Spent på hva du ender opp med, og vil gjerne ha tilbakemelding når du har handlet 😃

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *