Jeg digger teknologi, og at gadgets for løping stadig blir bedre og bedre – og morsommere og morsommere. Husker fortsatt hvor fantastisk det var da jeg for vel 16-17 år siden – fikk min første GPS-klokke på armen. En Garmin Forerunner 201. Gleden var også stor, da den kun (!) bommet med 300-500 meter på en 10-kilometers løype. Ha ha!

Min første GPS-klokke. Var relativt ruvende på armen denne her. Og antennen var ikke verdens beste. Men til og være 2003/2004, var det rått!

Men OK… det var ikke GPS-klokker og nostalgiske øyeblikk jeg skulle skrive om nå. Men, har du fått med deg det jeg kanskje vil kalle «løperevolusjonen» Zwift?!? Hvis du kjenner til programmet, og har en aktiv brukerkonto der – så lurer jeg på om du vil være med i en online løpegruppe? Tenkte det hadde vært ganske gøy. Å arrangere meetups med fellestreninger, hvor vi kunne kjørt langturer, intervaller, fartsleker osv.

Teknologien er der, så det er jo bare opp til oss å bruke den. Jeg vil i hvert fall gjerne løpe i en slik gruppe, og tenker at jeg skal «etablere» en slik nå – ved navn Run For It! Om du er en av de som ikke kjenner til Zwift allerede, så nevner jeg kun kort, at det er en virtuell verden, som du kan løpe i. Du trenger selve programmet på en ipad, datamaskin eller lignende, samt at du trenger en tredemølle og noe som måler hastigheten din (for eksempel en fotsensor). Vil du vite mer, så kan du lese mer på sidene til Zwift.

Hvordan bli med?

Hvis du vil være med, så må vi følge hverandre på Zwift. Da gjør vi det så enkelt som at du skriver navnet ditt nedenfor og klikker på knappen, så leter jeg deg opp på Zwift og legger deg til. Etter hvert som vi begynner å bli en liten gjeng, vil jeg arrangere et prøve-meetup, så tar vi det derfra. Ok? Håper du er med!

Som sagt… når jeg har fått en del interesserte, setter jeg opp en liten test – og sender ut invitasjoner. Forøvrig vil jeg kun benytte e-postadressen din til å sende invitasjoner til meet-ups. Husk å merke den første mailen herfra som trygg, slik at du mottar de neste i innboksen din. Du vil få en bekreftelse på at du har sendt skjemaet ovenfor, og da kan du merke avsenderen som trygg.

Sånn kan det se ut når vi er ute og løper sammen!

Dette blir gøy! Håper du er med. Alltid artig å løpe sammen!

Jeg har i flere år skrevet blogg om treningen min. Det har gått litt i rykk og napp, og jeg har ofte følt at jeg skriver uinteressant innhold. Nå har jeg gjort om bloggen til en mer generell side om trening, og spesielt løping. Håper du setter pris på denne nettsiden. Jeg fortsetter forøvrig å blogge her på denne siden.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her