Update, lørdag morgen
I skrivende stund, lørdag morgen klokka 08:47, er det altså litt over to timer igjen. Fortsatt løpes det rundt og rundt i Måndalen. Killian Jornet, har i likhet med Sebastian Håkansson, gitt seg. Killian stoppet opp på cirka 135 kilometer. Sebastian nådde drøye 161 kilometer. Brutalt langt, og sikkert brutalt hardt. Mer info finner du blant annet hos Kondis

Update, fredag kveld
Killian har avbrutt løpet. Uvisst hvorfor, men streamen fortsetter for de som er interesserte. Det er jo flere i aksjon rundt banen.

Killian Jornet, som regnes som verdens beste ultraløper i historien, forsøker seg på rekorden i 24-timersløp fredag 27. november. Killian er spansk, men bosatt på Vestlandet i Norge. Rekordforsøket gjør han på en friidrettsbane i Måndalen. Han løper vanligvis i fjellet. Hvordan vil det gå på flata? Klarer han det?

Følg LIVE her

Jeg har i flere år skrevet blogg om treningen min. Det har gått litt i rykk og napp, og jeg har ofte følt at jeg skriver uinteressant innhold. Nå har jeg gjort om bloggen til en mer generell side om trening, og spesielt løping. Håper du setter pris på denne nettsiden. Jeg fortsetter forøvrig å blogge her på denne siden.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her